Sisteme de supraveghere video – CCTV

Noile tehnologii de supraveghere video, schimba complet peisajul sistemelor de securitate avand un impact puternic asupra afacerii si vietilor noastre. Sistemele de supraveghere video feră o gama larga de solutii: camere de supraveghere interioare și exterioare, camere video LPR(pentru identificarea numerelor auto), camere video care folosesc tehnologia detectiei de temperatura, camere video pentru contorizarea fluxului de clienti in magazine si centre comerciale(people counting), avand posibilitatea de a fi controlate si gestionate prin aplicatii specializate.

Sistemele de supraveghere video au un rol foarte important in prevenirea infractiunilor si permit urmarirea imaginilor in timp real sau prin inregistrari, crescand controlul in perimetrele supravegheate, eliminand pierderile, sprijinind securitatea umana.

Nu sunt folosite doar pentru securitate, ele pot monitoriza productivitatea personalului și/sau traficul pentru a vă îmbunătăți afacerea. Monitorizarea de la distanță a zonelor periculoase (mediul Ex. , etc.) este, de asemenea, realizabilă, prin sistemul de supraveghere video, astfel încât să puteti vizualiza ceea ce se intampla in zona periculoasă de la distanta.

Sisteme de supraveghere video și sisteme de alarmă antiefractie sumt sisteme de securitate ce nu se exclud ci se completeaza, integrate impreuna cresc gradul de securitate al spatiilor protejate . În timp ce termenii devin neclari în utilizarea lor generală, cele două sisteme sunt destul de diferite. Ambele sunt, de asemenea, cheia asigurarii siguranței și securității esențiale pentru proprietatea dumneavoastra.

Galerie poze