Partener Siemens
Sisteme Alarma Supraveghere Video Control Acces

SISTEM DE STINGERE INCENDIU CU GAZE INERTE – NOVEC SAU INERGEN

Sistemele de stingere a incendiilor ofera cea ma eficienta tehnologie de stingere incendii prevenind pierderea de vieți și bunuri în caz de incendiu. Sistemul de stingere a incendiilor și tehnicile utilizate la stingere variază în funcție de tipul gazului și de specificul incendiului, de aceea trebuie întotdeauna planificate in prealabil, odata cu celelalte sisteme care se doresc instalate in cladirea dumneavoastra și puse în funcțiune pentru a evita riscul de incendiu devastator. Nu se poate utiliza același tip de agent de stingere pentru fiecare tip de incendiu și zonă de incendiu. Prin urmare, selectarea agentului de stingere a incendiilor trebuie făcută în funcție de sarcina de incendiu din zona protejata.

Sistemele de stingere cu gaze inerte (Inergen/Novec) sunt cele mai preferate sisteme de stingere, in special pentru protecția incintelor DataCenter, deoarece sunt ecologice, nu afectează componentele electronice si sănătatea umană.

Sisteme Avertizare Efractie

Sisteme Avertizare la Efractie

Incepand cu 2004, Security Sistems Impex a crescut continuu, a dobandit experienta, ajungand astazi unul dintre cei mai importanti integratori de sisteme de securitate si comunicatii. Oferim solutia potrivita pentru orice fel de sistem de alarma la efractie, spatii comerciale sau industriale, noi vindem SOLUTII DE SECURITATE, solutii pe care le garantam cu experienta vasta in domeniu.

Detalii...
Sisteme Supraveghere Video

Sisteme Supraveghere Video

Noile tehnologii de supraveghere video, pana in urma cu cativa ani, doar concepte, schimba complet peisajul sistemelor de securitate avand un impact puternic atat asupra afacerii dumneavoastra. Oferă o gama larga de solutii: camere de securitate interioare și exterioare, camere IP, camere care folosesc tehnologia de imagini termice, sisteme care ofera supraveghere video si audio, avand posibilitatea de a fi controlate cu aplicatii mobile.

Sistemele de supraveghere video au un rol foarte important in prevenirea infractiunilor si permit urmarirea imaginilor in timp real sau prin inregistrari, crescand controlul in perimetrele supravegheate, eliminand pierderile, sprijinind securitatea umana. sprijin pentru securitatea umana.

Detalii...
Sisteme Control Acces si Pontaj

Sisteme Control Acces si Pontaj

Timpul si spatiul sunt valori esentiale pentru orice organizatie moderna. Infrastructuri flexibile si scalabile de identificare a fluxului de persoane, marfuri si autovehicule ofera o platforma eficienta de securitate.

Toate companiile indiferent daca sunt mici, mijlocii sau mari au bunuri care treuie sa fie protejate de furt. Accesul controlat prin sistemele electro-mecanice asigura restrictionarea unor utilizatori in anumite zone in functie de nivelul de securitate stabilit.

Detalii...
Sisteme Avertizare la Incendiu si Stingere

Sisteme Avertizare la Incendiu si Stingere

Protectia impotriva incendiilor este studiul si practica de prevenire a efectelor nedorite ale incendiilor potential distructive. De la afaceri mici la companii mari oferim sisteme avertizare la incendiu profesionale.

Datorita progreselor tehnologice in domeniu sistemelor de avertizare la incendiu este posibila identificarea cu precizie a zonei cu probleme chiar inainte ca incendiu sa apara. Sistemele pot oferi de asemenea informati si notificari prompte, instructiuni de evacuare programate.

Detalii...