Partener Siemens
Sisteme Alarma Supraveghere Video Control Acces

SISTEM DETECTIE INCENDIU

Dacă există un incendiu în clădirea dumneavoastra, aspectul cheie al protecției împotriva incendiilor este să identificați focul în curs de dezvoltare cât mai curând posibil, astfel încât să puteți alerta ocupanții clădirii și unitatile de urgență împotriva incendiilor. Acesta este motivul pentru care ar trebui să aveți instalat un sistem de detectare și alarmă la incendiu în incinta dumneavoastra.

Security Sistems Impex poate proiecta, aviza, furniza echipamente, instala, pune in functiune si intretine un sistem de incendiu adecvat cladirii dumneavoastra. Exista diverse tehnologii, implementarea este conditionata de reglementările și standardele locale, trebuie selectat tipul adecvat de centrala, detectoare, indicatoare, butoane, sirene, module… și instalate în zonele corecte. În plus, sistemele de detectie incendiu alaturi celelalte sisteme de securitate ale cladirii pot fi integrate cu softuri de manangement tip BMS (Building Management Systems) pentru sporirea sigurantei in exploatare si protejarea utilizatorilor cladirii.

Va recomandam, de asemenea, testarea si intretinerea în mod regulat a sistemului de incendiu. Nu este doar pentru respectarea reglementărilor împotriva incendiilor, ci și pentru a vă asigura că sistemul este capabil să vă ofere o protecție completă pentru a reduce la minim pierderile provocate de un eventual incendiu. Suntem aici pentru a vă oferi îndrumare și servicii profesionale.

Sisteme Avertizare Efractie

Sisteme Avertizare la Efractie

Incepand cu 2004, Security Sistems Impex a crescut continuu, a dobandit experienta, ajungand astazi unul dintre cei mai importanti integratori de sisteme de securitate si comunicatii. Oferim solutia potrivita pentru orice fel de sistem de alarma la efractie, spatii comerciale sau industriale, noi vindem SOLUTII DE SECURITATE, solutii pe care le garantam cu experienta vasta in domeniu.

Detalii...
Sisteme Supraveghere Video

Sisteme Supraveghere Video

Noile tehnologii de supraveghere video, pana in urma cu cativa ani, doar concepte, schimba complet peisajul sistemelor de securitate avand un impact puternic atat asupra afacerii dumneavoastra. Oferă o gama larga de solutii: camere de securitate interioare și exterioare, camere IP, camere care folosesc tehnologia de imagini termice, sisteme care ofera supraveghere video si audio, avand posibilitatea de a fi controlate cu aplicatii mobile.

Sistemele de supraveghere video au un rol foarte important in prevenirea infractiunilor si permit urmarirea imaginilor in timp real sau prin inregistrari, crescand controlul in perimetrele supravegheate, eliminand pierderile, sprijinind securitatea umana. sprijin pentru securitatea umana.

Detalii...
Sisteme Control Acces si Pontaj

Sisteme Control Acces si Pontaj

Timpul si spatiul sunt valori esentiale pentru orice organizatie moderna. Infrastructuri flexibile si scalabile de identificare a fluxului de persoane, marfuri si autovehicule ofera o platforma eficienta de securitate.

Toate companiile indiferent daca sunt mici, mijlocii sau mari au bunuri care treuie sa fie protejate de furt. Accesul controlat prin sistemele electro-mecanice asigura restrictionarea unor utilizatori in anumite zone in functie de nivelul de securitate stabilit.

Detalii...
Sisteme Avertizare la Incendiu si Stingere

Sisteme Avertizare la Incendiu si Stingere

Protectia impotriva incendiilor este studiul si practica de prevenire a efectelor nedorite ale incendiilor potential distructive. De la afaceri mici la companii mari oferim sisteme avertizare la incendiu profesionale.

Datorita progreselor tehnologice in domeniu sistemelor de avertizare la incendiu este posibila identificarea cu precizie a zonei cu probleme chiar inainte ca incendiu sa apara. Sistemele pot oferi de asemenea informati si notificari prompte, instructiuni de evacuare programate.

Detalii...