Partener Siemens
Sisteme Alarma Supraveghere Video Control Acces

Servicii Tehnice de Securitate

Security Sistems Impex va pune la dispozitie echipe de tehnicieni specializati in activitatea de mentenanta si facility management de consultanta, proiectare, instalare si intretinere sisteme securitate.

Obiectivul general al departamentului de mentenanta si administrare este sa ofere cat mai multe servicii-suport si sa actioneze cu promptitudine la schimbarile si solicitarile care vin din piata.

Oferta noastra este diversificata si flexibila in functie de cererile si nevoile clientului.

Prestam servicii de audit la locatia dorita, servicii de evaluare a nevoilor, pe baza carora se va construi oferta.

Investim in tehnologii noi, in formarea si specializarea personalului, cu scopul de a creste beneficiul clientilor.

Identificam permanent nevoile clientilor si le oferim solutii globale, servicii ireprosabile si produse de calitate, in conditii de profitabilitate.

Clientii nostri beneficiaza de aportul unei companii cu experienta in prestare de servicii specializate, respectand standardele de calitate impuse de organizatii nationale si internationale.

Reducerea riscului oricarui tip de amenintare precum si respectarea legislatiei si a standardelor in materie de securitate sunt esentiale pentru protejarea personalului, a bunurilor si cladirilor. Venind in intampinarea nevoilor dumneavoastra, SECURITY SISTEMS IMPEX va ofera o gama completa de solutii, sisteme si echipamente de securitate, ce va asigura protejarea afacerii, detectarea timpurie a amenintarilor si facilitarea unui raspuns rapid la adresa acestora. Compania noastra este autorizata si are experienta necesara pentru a implementa si integra orice tip de sisteme de avertizare incendiu, sisteme de stingere cu gaze inerte, sisteme de detectie gaze toxice, sisteme supraveghere video, securitate perimetrala, sisteme avertizare efractie ,control acces si pontaj.

Tehnic Security Sistems
Tehnic Security Sistems
Tehnic Security Sistems
Tehnic Security Sistems
Tehnic Security Sistems
Tehnic Security Sistems
Tehnic Security Sistems
Tehnic Security Sistems
Tehnic Security Sistems
Tehnic Security Sistems
Tehnic Security Sistems
Tehnic Security Sistems

Tipurile de activitati pe care firma noastra le poate oferi sunt:


SISTEME de DETECTIE si SEMNALIZARE INCENDIU

»Detectie automata a inceputului de incendiu

»Detectie ultrarapida prin aspiratie

»Detectia liniare de temperatura

»Detectia liniara de fum cu IR

»Detectia liniara de temperatura cu cablu termosensibil

»Detectia de flacara cu IR&UV

Oferim sisteme inteligente si inovative care asigura o detectie incipienta, o localizare precisa a oricarui inceput de incendiu, un set de actiuni imediate si o semnalizare locala si/sau la distanta.

Integram sistemele de detectie incendiu cu sistemele de anuntare si evacuare, cu sistemele de stingere locala, cu sistemele de detectie a emisiilor de gaze toxice (CO si CH4), cu sistemele de evacuare a fumului si a gazelor fierbinti, cu sistemele de control a usilor pe caile de evacuare si controlam lifturile sau alimentarile tehnologice cu gaze.

Echipamentele sunt fabricate conform standardelor EN-54, VdS si in anumite cazuri de NFP72, iar sistemele realizate de noi sunt avizate de verificatorii MLPTL autorizati.
SISTEME de STINGERE INCENDIU cu GAZE INERTE – NOVEC sau INERGEN

Sistemul este eficient, performant, nu lasa reziduuri, nu necesita costuri de curatare dupa deversare si este avizat si certificat EN, LPCB, VdS si UL.

NOVEC-1230 la 42 bari sau la 50 bari este cea mai avansata solutie de stingere avand ca agent Novec-1230. Este un agent curat stocat sub forma lichida la 4 atmosfere, neconductiv, necoroziv, incolor si fara miros care nu are efecte masurabile asupra mediului inconjurator: nu afecteaza patura de ozon (ODP), are factor 1 de incalzire globala (GWP) sI maxim 5 zile durata de viata lasat liber in atmosfera. *Novec 1230 este un produs 3M. INERGEN, stocat in faza gazoasa in recipienti din otel inalt aliat, la presiunea de 150 bar sau 200 bar. Pentru descarcare exista dispozitive manuale sau automate. Substanta este distribuita si descarcata in zona protejata prin intermediul unei retele de distributie (conducte) si duze fixe care asigura o descarcare uniforma in zona protejata. Distanta intre recipientii de stocare si ultima duza poate ajunge la 120 m. Descarcarea nu produce ceata, scaderea temperaturii sau aparitia unor compusi corozivi de descompunere termica in zona protejata.
Supraveghere video

»Camere video IP si accesorii pentru instalare in orice tip de mediu

»Infrastructura completa de retea si comunicatii

»Management video, solutii profesionale de procesare si stocare a datelor

»Software pentru analiza video

»Sisteme de afisare video 24/7 pentru centre de comanda si control
Detectie efractie

»Senzori de inalta performanta pentru toate tipurile de aplicatii si conditii de mediu

»Functii de analiza inteligenta a detectiei

»Reducerea la minimum a alarmelor false

»Posibilitate de instalare in retea si integrare facila in platformele de management video

»Sisteme modulare pentru dispecerizare si management
Securitate perimetrala

»Bariere cu infrarosu, microunde, efect Doppler

»Garduri inteligente cu senzori de presiune sau senzori de vibratie multidirectionali

»Detectori de presiune pentru garduri si ziduri din beton


Control acces

»Cititoare pentru toate tipurile de aplicatii si medii de instalare

»Cititoare si dispozitive biometrice pentru amprenta, recunoastere faciala

»Turnicheti, bariere, porti automate

»Platforme software dedicate pentru sisteme de control acces de diferite dimensiuni

»Sisteme integrate pentru pontaj

Sisteme Avertizare Efractie

Sisteme Avertizare la Efractie

Incepand cu 2004, Security Sistems Impex a crescut continuu, a dobandit experienta ajungand astazi unul dintre cei mai importanti integratori de sisteme de securitate si comunicati, partener SIEMENS.

Security Sistems Impex ofera solutia potrivita pentru orice fel de nevoie de securitate a casei sau afacerii tale, de la un apartament de bloc la un supermarket sau un parc industrial. Noi nu vindem "CUTII", noi vindem SOLUTII DE SECURITATE, solutii pe care le garantam.

Detalii...
Sisteme Supraveghere Video

Sisteme Supraveghere Video

Noile tehnologii de supraveghere video pana in urma cu cativa ani doar concepte schimba complet peisajul sistemelor de securitate avand un impact puternic atat asupra companiilor cat si zonei rezidentiale.

Sistemele de supraveghere video au un rol foarte important in prevenirea infractiunilor si permit urmarirea imaginilor in timp real sau prin inregistrari, crescand controlul in perimetrele supravegheate, eliminarea pierderilor, sprijin pentru securitatea umana.

Detalii...
Sisteme Control Acces si Pontaj

Sisteme Control Acces si Pontaj

Timpul si spatiul sunt valori esentiale pentru orice organizatie moderna. Infrastructuri flexibile si scalabile de identificare a fluxului de persoane, marfuri si autovehicule ofera o platforma eficienta de securitate.

Toate companiile indiferent daca sunt mici, mijlocii sau mari au bunuri care treuie sa fie protejate de furt. Accesul controlat prin sistemele electro-mecanice asigura restrictionarea unor utilizatori in anumite zone in functie de nivelul de securitate stabilit.

Detalii...
Sisteme Avertizare la Incendiu si Stingere

Sisteme Avertizare la Incendiu si Stingere

Protectia impotriva incendiilor este studiul si practica de prevenire a efectelor nedorite ale incendiilor potential distructive. De la afaceri mici la companii mari oferim sisteme avertizare la incendiu profesionale.

Datorita progreselor tehnologice in domeniu sistemelor de avertizare la incendiu este posibila identificarea cu precizie a zonei cu probleme chiar inainte ca incendiu sa apara. Sistemele pot oferi de asemenea informati si notificari prompte, instructiuni de evacuare programate.

Detalii...