Partener Siemens
Sisteme Alarma Supraveghere Video Control Acces

SERVICII DE SECURITATE SI SECURIZARE

Security Sistems Impex va pune la dispozitie echipe de tehnicieni specializati in activitatea de mentenanta si facility management de consultanta, proiectare, instalare si intretinere sisteme securitate.

Obiectivul general al departamentului de mentenanta si administrare este sa ofere cat mai multe servicii-suport si sa actioneze cu promptitudine la schimbarile si solicitarile care vin din piata.

Oferta noastra este diversificata si flexibila in functie de cererile si nevoile clientului.

Prestam servicii de audit la locatia dorita, servicii de evaluare a nevoilor, pe baza carora se va construi oferta.

Investim in tehnologii noi, in formarea si specializarea personalului, cu scopul de a creste beneficiul clientilor.

Identificam permanent nevoile clientilor si le oferim solutii globale, servicii ireprosabile si produse de calitate, in conditii de profitabilitate.

Clientii nostri beneficiaza de aportul unei companii cu experienta in prestare de servicii specializate, respectand standardele de calitate impuse de organizatii nationale si internationale.

Reducerea riscului oricarui tip de amenintare precum si respectarea legislatiei si a standardelor in materie de securitate sunt esentiale pentru protejarea personalului, a bunurilor si cladirilor. Venind in intampinarea nevoilor dumneavoastra, SECURITY SISTEMS IMPEX va ofera o gama completa de solutii, sisteme si echipamente de securitate, ce va asigura protejarea afacerii, detectarea timpurie a amenintarilor si facilitarea unui raspuns rapid la adresa acestora. Compania noastra este autorizata si are experienta necesara pentru a implementa si integra orice tip de sisteme de avertizare incendiu, sisteme de stingere cu gaze inerte, sisteme de detectie gaze toxice, sisteme supraveghere video, securitate perimetrala, sisteme avertizare efractie ,control acces si pontaj.

PROIECTARE SI AVIZARE

Proiectele sistemelor de securitate si securizare vor fi intocmite de personalul tehnic avizat al Security Sistems Impex, licentiata in acest sens.

Conditiile de implementare a unui proiect pentru sisteme de alarmare la efractie, supraveghere video, control al accesului, alarmare la incendiu si stingere a incendiului, sunt diferite, reglementarile si standardele locale variaza, exista diverse tehnologii. Trebuie selectat tipul adecvat de sistem care sa asigure protectie completa a spatiului si sa ofere siguranta in exploatare.

Personalul nostru, cu experienta in domeniu, va poate oferi cele mai recente informatii referitoare la legislatie, politici, standarde.


CONSULTANTA IN SOLUTII

Echipa noastra cu o bogata experienta in domeniul sistemelor de securizare si securitate, ofera solutii si consultanta in alegerea echipamentelor conform cerințelor și specificațiilor producatorului, solutii competitive pentru nivelul unic de risc al fiecarei companii si bugetul alocat.


SISTEM DETECTIE INCENDIU SISTEM DETECTIE INCENDIU SISTEM DETECTIE INCENDIU

INSTALARE SI PUNERE IN FUNCTIUNE

Security Sistems Impex se angajează să ofere un nivel de servicii de neegalat pe tot parcursul relației de colaborare. Deoarece nivelul de competență este atât de critic în administrarea serviciilor specializate, necesare pentru protejarea vieții și a proprietății, Security Sistems Impex a reunit o echipă de profesioniști cu experiență care aduc leadership și pasiune neclintite în fiecare fază a lucrarii.


MENTENANTA SI SERVICE

Dupa instalarea sistemelor de securitate si securizare, acestea necesită testare, inspecție periodică si intretinere. Nu este doar pentru respectarea reglementarilor in vigoare, ci și pentru a vă asigura că sistemele sunt capabile să vă ofere protecție completă pentru a reduce la minimum pierderile. Fiind certificați pentru asemenea servicii va oferim mijloace eficiente din punct de vedere al costurilor (dotarea cu echipamente de testare si diagnoza) pentru a va mentine sistemele in parametri de functionare.


CONSULTANTA IN ACHIZITIA DE ECHIPAMENTE CU SUPORT TEHNIC

Cu ajutorul experientei vaste, competentelor tehnice si colaborarea cu producatori de prestigiu in domeniul sistemelor de securitate si securizare, va putem sprijini sa alegeti echipamentele care sunt avizate in conformitate cu standardele nationale sau internationale, conform nevoilor.