Proiectare

Security Sistems Impex se angajează să ofere un nivel de servicii de neegalat pe tot parcursul relației de colaborare. Deoarece nivelul de competență este atât de critic în administrarea serviciilor specializate, necesare pentru protejarea vieții și a proprietății, Security Sistems Impex a reunit o echipă de profesioniști cu experiență care aduc leadership și pasiune neclintite în fiecare fază a lucrarii.

Ca integrator de servicii de securitate si securizare, fiind parteneri cu companii inovatoare și lideri in sisteme de securitate si securizare, câștigăm încrederea clienților noștri prin implementarea de soluții si servicii competitive, aducând expertiză și idei care ne permit sa ne adaptam rapid la provocarile specifice businessului si nevoilor pietei.

Proiectele sistemelor de securitate si securizare vor fi intocmite de personalul tehnic avizat al Security Sistems Impex, licentiata in acest sens.

Conditiile de implementare a unui proiect pentru sisteme de alarmare la efractie, supraveghere video, control al accesului, alarmare la incendiu si stingere a incendiului, sunt diferite, reglementarile si standardele locale variaza, exista diverse tehnologii. Trebuie selectat tipul adecvat de sistem care sa asigure protectie completa a spatiului si sa ofere siguranta in exploatare.

Echipa noastra cu o bogata experienta in domeniul sistemelor de securizare si securitate, ofera solutii si consultanta in alegerea echipamentelor conform cerințelor și specificațiilor producatorului, solutii competitive pentru nivelul unic de risc al fiecarei companii si bugetul alocat.

Galerie poze