People Counting

Tehnologia de numărare a persoanelor – PEOPLE COUNTING- este baza pentru o gamă de soluții de înaltă tehnologie, analize de retail, managementul cozilor și aplicații de utilizare a spațiului.

Gestionarea tiparelor complexe de trafic și a numărului mare de vizitatori în zonele publice, cum ar fi centrele comerciale, este o provocare. Acesta este motivul pentru care camerele AXIS sunt extrem de precise in numărarea persoanelor.

În climatul actual, numărarea oamenilor este vitală pentru a asigura distanțarea socială. Măsurând gradul de ocupare și limitând numărul de persoane care intră, operatorii de mall-uri pot oferi un mediu sigur.

Ca destinații, mall-urile trebuie să ofere un mediu în care cumpărătorii se bucură și în care doresc să se afle, atrăgând în același timp comercianții cu amănuntul să închirieze spațiu.

Contoarele de persoane pot fi folosite și pentru a înțelege mișcările cumpărătorilor și pentru a identifica zonele dureroase, cum ar fi aleile aglomerate sau aglomerate, îmbunătățind astfel satisfacția vizitatorilor. De asemenea, prin înțelegerea traficului de vizitatori și a zonelor cu trafic mare/scăzut, pot fi stabilite chirii realiste pentru comercianți cu amănuntul.

Măsurătorile de trafic al persoanelor, precise și fiabile vă permit să:

  • Calculați rata de conversie a magazinului dvs
  • Comparați performanța magazinului într-o rețea mondială
  • Sa va optimizați aspectul clădirii și nivelurile de personal
  • Sa va imbunătățiți serviciile pentru clienți
Galerie poze