Partener Siemens
Sisteme Alarma Supraveghere Video Control Acces

Monitorizare Alarme

Monitorizare Sisteme Securitate & Interventie

Operatiunile de monitorizare se desfasoara in intermediul dispeceratului central de monitorizare SECURITY SISTEMS 24/24 H.

La dispecerat sunt conectate toate sistemele de alarma care sunt instalate in locatiile clientilor nostri. In momentul in care dispecerii primesc semnale de alarma, efractie (usa fortata, geam spart), panica, incendiu etc... ei alerteaza echipajele de interventie SECURITY SISTEMS (care se deplaseaza in regim de urgenta), organele statului (Politie, Jandarmerie, Pompieri) cat si, binenteles, un reprezentant al beneficarului.

Dispeceratul nostru este construit pe o platforma tehnica foarte precisa pe baza unei infrastructuri proprii formate din echipamente de comunicatie de ultima generatie, Antena Proprie in RETEAUA VODAFONE, VPN PROPRIU, Retea INTRANET proprie SECURIZATA inchiriata de la VODAFONE, siteme informatice performante ce pot gestiona canalele de comunicatie..

Monitorizarea sistemelor de alarmare la efractie/incendiu se poate realiza prin:

1. Canalul clasic de comunicatie - pe linie fixa cu ajutorul comunicatorului telefonic digital existent pe orice model de sistem de alarmare;
2. Canalul de telefonie mobila GSM in care un modul GSM transmite informatii despre starea sistemului catre dispeceratul Security Sistems sub forma unor SMS-uri.
3. Canalul GPRS - de ultima generatie - modulul GPRS preia toate semnalele sistemului de alarmare de pe magistrala BUS a acestuia de date si le transmite aproape instantaneu la dispacerat (max. 2 sec.), pentru o maxima securitate si modul de lucru in care a fost construit acest sistem face ca disparitia oricarui modul din retea sa fie semnalizata cu grad ZERO imediat in dispecerat facand practic imposibila sabotarea acestora.

Sisteme de Alarma la Efractie

Sisteme de Alarma la Efractie

Sisteme de Alarma la Efractie Complete si Eficiente pentru orice fel de nevoie de Securitate a Casei sau Afacerii Dvs.

Detalii
Sisteme Supraveghere Video

Sisteme Supraveghere Video

Sisteme Supraveghere Video Profesionale pentru Companii si zone Rezidentiale bazate pe Tehnologie de ultima ora.

Detalii
Sisteme Control Acces

Sisteme Control Acces

Accesul Controlat asigura Restrictionarea unor Utilizatori in anumite Zone in functie de nivelul de Securitate stabilit.

Detalii
Sisteme de Alarma la Incendiu

Sisteme de Alarma la Incendiu

Sisteme de Alarma la Incendiu ce ofera Posibilitatea de Identificare a Zonei cu probleme inainte de Incendiu.

Detalii
servicii tehnice de securitate

SERVICII TEHNICE DE SECURITATE

Departamentul "SISTEME TEHNICE DE SECURITATE" ofera cea mai avansata si completa gama de produse si solutii
pentru protectia la incendiu si sisteme de alarmare la efractie, ce acopera cele mai inalte standarde de securitate care se preteaza pentru aplicatii cu risc maxim. Avem solutii specializate pentru detectia si protectia la incendiu, solutii electronice pentru controlul accesului, supraveghere video si protectie la efractie, inclusiv dispecerizarea permanenta a acestor sisteme si actionarea operativa in functie de tipul evenimentului. [...]
monitorizare & interventie

MONITORIZARE & INTERVENTIE

Departamentul "MONITORIZARE" este veriga de legatura intre toate serviciile operative ale companiei
din punct de vedere tehnic este conceput in primul rand sa asigure o transmisie rapida si sigura a informatiilor venite de la sistemele de alarma din teren, informatii ce se transmit printr-o retea GPRS securizata, avand VPN PROPRIU (privat), retea sustinuta de sisteme informatice performante ce interpreteaza informatia din centrala si o prezinta intr-un mod prietenos si clar dispecerilor. [...]
paza & protectie

PAZA & PROTECTIE

Departamentul "PAZA SI PROTECTIE" se ocupa cu organizarea echipelor operative de paza si interventie rapida
coordonarea si securizarea traseului pentru transporturile speciale. Personalul desemnat sa execute serviciile pe care vi le oferim, este riguros selectionat, calificat, testat din punct de vedere psihologic si medical, angajat conform prevederilor Codului Muncii, si remunerat la un nivel motivant in raport cu munca prestata, asfel incat sa prezinte incredere atat pentru prestator cat si pentru beneficiar. [...]