Partener Siemens
Sisteme Alarma Supraveghere Video Control Acces

Interventie Rapida

Monitorizare Alarme & Interventie Rapida

Operatiunile de monitorizare si interventie rapida se desfasoara prin intermediul dispeceratului central de monitorizare SECURITY SISTEMS 24/24 H.

La dispecerat sunt conectate toate sistemele de alarma care sunt instalate in locatiile clientilor nostri. In momentul in care dispecerii primesc semnale de alarma, efractie (usa fortata, geam spart), panica, incendiu etc... ei alerteaza echipajele de interventie SECURITY SISTEMS (care se deplaseaza in regim de urgenta), organele statului (Politie, Jandarmerie, Pompieri) cat si, binenteles, un reprezentant al beneficarului.

Dispeceratul nostru este construit pe o platforma tehnica foarte precisa pe baza unei infrastructuri proprii formate din echipamente de comunicatie de ultima generatie, Antena Proprie in RETEAUA VODAFONE, VPN PROPRIU, Retea INTRANET proprie SECURIZATA inchiriata de la VODAFONE, siteme informatice performante ce pot gestiona canalele de comunicatie..

Monitorizarea sistemelor de alarmare la efractie/incendiu se poate realiza prin:

1. Canalul clasic de comunicatie - pe linie fixa cu ajutorul comunicatorului telefonic digital existent pe orice model de sistem de alarmare;
2. Canalul de telefonie mobila GSM in care un modul GSM transmite informatii despre starea sistemului catre dispeceratul Security Sistems sub forma unor SMS-uri.
3. Canalul GPRS - de ultima generatie - modulul GPRS preia toate semnalele sistemului de alarmare de pe magistrala BUS a acestuia de date si le transmite aproape instantaneu la dispacerat (max. 2 sec.), pentru o maxima securitate si modul de lucru in care a fost construit acest sistem face ca disparitia oricarui modul din retea sa fie semnalizata cu grad ZERO imediat in dispecerat facand practic imposibila sabotarea acestora.

Sisteme Avertizare Efractie

Sisteme Avertizare la Efractie

Incepand cu 2004, Security Sistems Impex a crescut continuu, a dobandit experienta ajungand astazi unul dintre cei mai importanti integratori de sisteme de securitate si comunicati, partener SIEMENS.

Security Sistems Impex ofera solutia potrivita pentru orice fel de nevoie de securitate a casei sau afacerii tale, de la un apartament de bloc la un supermarket sau un parc industrial. Noi nu vindem "CUTII", noi vindem SOLUTII DE SECURITATE, solutii pe care le garantam.

Detalii...
Sisteme Supraveghere Video

Sisteme Supraveghere Video

Noile tehnologii de supraveghere video pana in urma cu cativa ani doar concepte schimba complet peisajul sistemelor de securitate avand un impact puternic atat asupra companiilor cat si zonei rezidentiale.

Sistemele de supraveghere video au un rol foarte important in prevenirea infractiunilor si permit urmarirea imaginilor in timp real sau prin inregistrari, crescand controlul in perimetrele supravegheate, eliminarea pierderilor, sprijin pentru securitatea umana.

Detalii...
Sisteme Control Acces si Pontaj

Sisteme Control Acces si Pontaj

Timpul si spatiul sunt valori esentiale pentru orice organizatie moderna. Infrastructuri flexibile si scalabile de identificare a fluxului de persoane, marfuri si autovehicule ofera o platforma eficienta de securitate.

Toate companiile indiferent daca sunt mici, mijlocii sau mari au bunuri care treuie sa fie protejate de furt. Accesul controlat prin sistemele electro-mecanice asigura restrictionarea unor utilizatori in anumite zone in functie de nivelul de securitate stabilit.

Detalii...
Sisteme Avertizare la Incendiu si Stingere

Sisteme Avertizare la Incendiu si Stingere

Protectia impotriva incendiilor este studiul si practica de prevenire a efectelor nedorite ale incendiilor potential distructive. De la afaceri mici la companii mari oferim sisteme avertizare la incendiu profesionale.

Datorita progreselor tehnologice in domeniu sistemelor de avertizare la incendiu este posibila identificarea cu precizie a zonei cu probleme chiar inainte ca incendiu sa apara. Sistemele pot oferi de asemenea informati si notificari prompte, instructiuni de evacuare programate.

Detalii...
servicii tehnice de securitate

SERVICII TEHNICE DE SECURITATE

Departamentul "SISTEME TEHNICE DE SECURITATE" ofera cea mai avansata si completa gama de produse si solutii
pentru protectia la incendiu si sisteme de alarmare la efractie, ce acopera cele mai inalte standarde de securitate care se preteaza pentru aplicatii cu risc maxim. Avem solutii specializate pentru detectia si protectia la incendiu, solutii electronice pentru controlul accesului, supraveghere video si protectie la efractie, inclusiv dispecerizarea permanenta a acestor sisteme si actionarea operativa in functie de tipul evenimentului. [...]
monitorizare & interventie

MONITORIZARE & INTERVENTIE

Departamentul "MONITORIZARE" este veriga de legatura intre toate serviciile operative ale companiei
din punct de vedere tehnic este conceput in primul rand sa asigure o transmisie rapida si sigura a informatiilor venite de la sistemele de alarma din teren, informatii ce se transmit printr-o retea GPRS securizata, avand VPN PROPRIU (privat), retea sustinuta de sisteme informatice performante ce interpreteaza informatia din centrala si o prezinta intr-un mod prietenos si clar dispecerilor. [...]
paza & protectie

PAZA & PROTECTIE

Departamentul "PAZA SI PROTECTIE" se ocupa cu organizarea echipelor operative de paza si interventie rapida
coordonarea si securizarea traseului pentru transporturile speciale. Personalul desemnat sa execute serviciile pe care vi le oferim, este riguros selectionat, calificat, testat din punct de vedere psihologic si medical, angajat conform prevederilor Codului Muncii, si remunerat la un nivel motivant in raport cu munca prestata, asfel incat sa prezinte incredere atat pentru prestator cat si pentru beneficiar. [...]