Integrare sisteme securitate

Desigo CC oferă coloana vertebrală tehnologică pentru infrastructura clădirii dvs. inteligente, oferind o platformă deschisă, puternică și actualizată pentru a crește confortul, eficiența, rezistența și siguranța acesteia.

Desigo CC este platforma integrată de management al clădirilor. Cu designul său deschis, a fost dezvoltat pentru a crea facilități confortabile, sigure și eficiente. Este ușor scalabil de la sisteme simple cu o singură disciplină la clădiri complet integrate. Desigo CC Compact extinde portofoliul cu o soluție personalizată pentru clădirile mici și mijlocii. Indiferent de dimensiunea proiectului, de la mici unități comerciale la spitale sau aeroporturi, Desigo CC permite clădirilor să se adapteze oricăror cerințe prezente sau viitoare integrand solutii de siguranta si securitate cat si automatizari BMS.

Cu platforma DESIGO CC de la SIEMENS puteti avea acces la monitorizarea și operarea centralizata dintr-un singur punct de control la toate sistemele de securitate. Cu tratarea asistată a alarmelor sau evenimentelor și o interfață grafică prietenoasa cu utilizatorul, costurile dumneavoastră operaționale sunt optimizate și productivitatea este îmbunătățită. Acest lucru are ca rezultat o mai bună protecție a vieților, a activelor și a continuității afacerii.

Prezentare video
Galerie poze