Sistemul de alarmare impotriva efractiei

Un sistem de alarmare antiefractie este un lanț complex de dispozitive care este conceput pentru a alerta un beneficiar sau reprezentantul acestuia cu privire la accesul neautorizat intr-o anumită zonă protejata.

Tipuri diferite de sisteme de securitate pot fi combinate pentru a crea o rețea completă de acoperire a locatie prin identificarea cu atentie a potentialelor zone cu risc si construirea unei solutii corecte.

Exista o multitudine de senzori specializati pentru sistemele de securitate: senzori de mișcare cu infrarosu (PIR) si cu microunde (MW), senzori perimetrali, contacte magnetice, senzori de geam spart, senzori de vibratii, senzori gravitationali, etc. care pot creste eficienta sistemelor de securitate

La sistemele moderne de alarmare antiefractie, protectia si supravegherea spatiilor se poate realizeaza prin platforma soft DESIGO CC costruita de Siemens cu o interfata pentru utilizator foarte prietenoasa care ofera informatii in timp real despre starea sistemelor de securitate gestionate sau cu solutiile clasice de transmitere a avenimentelor la distanta prin GPRS/GSM catre companiile de paza sau utilzatorul final.

Sistemele de securitate descurajeaza tentativa de patrundere neautorizata in zona protejata, diminueaza riscul producerii pagubelor, protejeaza viata persoanelor si scade valoarea primei de asigurare.

Un aspect foarte important in buna functionare al sistemelor de securitate este asigurarea mentenantei sistemelor si platformei soft-ware Desigo CC si permanenta testare a acestora de catre personal specializat.

Galerie poze