DE CE NOI

Ca integrator de servicii de securitate si securizare, fiind parteneri cu companii inovatoare și lideri in sisteme de securitate si securizare, câștigăm încrederea clienților noștri prin implementarea de soluții si servicii competitive, aducând expertiză și idei care ne permit sa ne adaptam rapid la provocarile specifice businessului si nevoilor pietei.

Departamentul TEHNIC

Departamentul TEHNIC are personal instruit si certificat de producatori, pentru suport tehnic, proiectare, integrare, service, mentenanta si cursuri de specializare la o gama vasta de echipamente de securitate si securizare, anume: sistem antiincendiu, sistem stingere incendiu, sistem detectie CO, sistem avertizare la efractie, sistem control acces, sistem supraveghere video, sistem protectie perimetrala.

Solutiile noastre

Solutiile noastre pentru infrastructura unei cladiri, optimizeaza nivelul de trai si asigura conditiile de lucru la un nivel inalt. Conceptia de securitate decurge atat din experienta similara acumulata, investirea in specializarea personalului, din calitatea echipamentelor conforme cu standardele nationale si internationale si dotarea cu echipamente de testare si diagnoza care ajuta la analizarea starii de functionare a sistemelor.

Galerie poze