Partener Siemens
Sisteme Alarma Supraveghere Video Control Acces

Despre Noi

Security Sistems Impex

Suntem o companie specializata in domeniul securitatii comerciale si rezidentiale ce functioneaza de 10 ani. Profilul de activitate include furnizarea de servicii complete de la proiectare, livrare, montaj, integrare, exploatare si intretinere a sistemelor de securitate.

Tehnicienii nostri cu o bogata experienta in domeniul tehnicii de securitate si al comunicatiilor, furnizeaza solutii competitive unice care ajuta clientii nostri sa raspunda la cele mai mari provocari si creeaza valori care rezista pe termen lung.

Viziunea "SECURITY SISTEMS" reflecta convingerea noastra ca performanta de top, alaturi de cele mai inalte standarde etice, reprezinta fortele care genereaza profitul si cresterea.

10 ani experienta

"NOI INVESTIM IN PREGATIREA OAMENILOR"

Tehnic Security Sistems
Tehnic Security Sistems
Tehnic Security Sistems
Tehnic Security Sistems
Tehnic Security Sistems
Tehnic Security Sistems
Tehnic Security Sistems
Tehnic Security Sistems
Tehnic Security Sistems
Tehnic Security Sistems
Tehnic Security Sistems
Tehnic Security Sistems

Excelenta - Este o valoare a SECURITY SISTEMS imbratisata de cei care vor sa se compare cu cei mai buni, care isi asuma responsabilitatea pentru solutiile oferite si pentru conduita lor, care au experienta deosebita si care muncesc cu responsabilitate pentru cunoasterea si testarea celor mai noi solutii de securitate. Numai asa se pot asigura rezultate de cea mai inalta clasa, asigurand astfel succesul pe termen lung.

Departamentul "SISTEME TEHNICE DE SECURITATE" ofera cea mai avansata si completa gama de produse si solutii pentru protectia la incendiu si sisteme de alarmare la efractie, ce acopera cele mai inalte standarde de securitate care se preteaza pentru aplicatii cu risc maxim. Avem solutii specializate pentru detectia si protectia la incendiu, solutii electronice pentru controlul accesului, supraveghere video si protectie la efractie, inclusiv dispecerizarea permanenta a acestor sisteme si actionarea operativa in functie de tipul evenimentului.

Consideram ca este important sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri, oferindu-le solutii special concepute pentru activitatea acestora indiferent de tipul activitatii sau a marimii acesteia. Astfel, cei care locuiesc sau lucreaza in cladire se vor simti confortabil si in siguranta, iar informatia si bunurile lor sunt protejate.

SECURITY SISTEMS este furnizor de servicii de securitate, integrator de sisteme din aria tehnologiei automatizarilor, protectie la incendii si securitate electronica. Solutiile noastre pentru infrastructura unei cladiri optimizeaza nivelul de trai si asigura conditiile de lucru la un nivel inalt.

Conceptia de securitate decurge atat din experienta personalului, din asistenta tehnica oferita clientilor nostri, din calitatea echipamentelor conforme cu standardele nationale si internationale, din dotarea tehnica de care se bucura echipele tehnice, din analiza fiecarei solicitari.

Sisteme Avertizare Efractie

Sisteme Avertizare la Efractie

Incepand cu 2004, Security Sistems Impex a crescut continuu, a dobandit experienta ajungand astazi unul dintre cei mai importanti integratori de sisteme de securitate si comunicati, partener SIEMENS.

Security Sistems Impex ofera solutia potrivita pentru orice fel de nevoie de securitate a casei sau afacerii tale, de la un apartament de bloc la un supermarket sau un parc industrial. Noi nu vindem "CUTII", noi vindem SOLUTII DE SECURITATE, solutii pe care le garantam.

Detalii...
Sisteme Supraveghere Video

Sisteme Supraveghere Video

Noile tehnologii de supraveghere video pana in urma cu cativa ani doar concepte schimba complet peisajul sistemelor de securitate avand un impact puternic atat asupra companiilor cat si zonei rezidentiale.

Sistemele de supraveghere video au un rol foarte important in prevenirea infractiunilor si permit urmarirea imaginilor in timp real sau prin inregistrari, crescand controlul in perimetrele supravegheate, eliminarea pierderilor, sprijin pentru securitatea umana.

Detalii...
Sisteme Control Acces si Pontaj

Sisteme Control Acces si Pontaj

Timpul si spatiul sunt valori esentiale pentru orice organizatie moderna. Infrastructuri flexibile si scalabile de identificare a fluxului de persoane, marfuri si autovehicule ofera o platforma eficienta de securitate.

Toate companiile indiferent daca sunt mici, mijlocii sau mari au bunuri care treuie sa fie protejate de furt. Accesul controlat prin sistemele electro-mecanice asigura restrictionarea unor utilizatori in anumite zone in functie de nivelul de securitate stabilit.

Detalii...
Sisteme Avertizare la Incendiu si Stingere

Sisteme Avertizare la Incendiu si Stingere

Protectia impotriva incendiilor este studiul si practica de prevenire a efectelor nedorite ale incendiilor potential distructive. De la afaceri mici la companii mari oferim sisteme avertizare la incendiu profesionale.

Datorita progreselor tehnologice in domeniu sistemelor de avertizare la incendiu este posibila identificarea cu precizie a zonei cu probleme chiar inainte ca incendiu sa apara. Sistemele pot oferi de asemenea informati si notificari prompte, instructiuni de evacuare programate.

Detalii...