Partener Siemens
Sisteme Alarma Supraveghere Video Control Acces

DE CE NOI?

Ca integrator de servicii de securitate si securizare, fiind parteneri cu companii inovatoare și lideri in sisteme de securitate si securizare, câștigăm încrederea clienților noștri prin implementarea de soluții si servicii competitive, aducând expertiză și idei care ne permit sa ne adaptam rapid la provocarile specifice businessului si nevoilor pietei.
Departamentul TEHNIC are personal instruit si certificat de producatori, pentru suport tehnic, proiectare, integrare, service, mentenanta si cursuri de specializare la o gama vasta de echipamente de securitate si securizare, anume: sistem antiincendiu, sistem stingere incendiu, sistem detectie CO, sistem avertizare la efractie, sistem control acces, sistem supraveghere video, sistem protectie perimetrala.
Solutiile noastre pentru infrastructura unei cladiri, optimizeaza nivelul de trai si asigura conditiile de lucru la un nivel inalt. Conceptia de securitate decurge atat din experienta similara acumulata, investirea in specializarea personalului, din calitatea echipamentelor conforme cu standardele nationale si internationale si dotarea cu echipamente de testare si diagnoza care ajuta la analizarea starii de functionare a sistemelor.


SISTEM DETECTIE INCENDIU

SISTEM DETECTIE INCENDIU

Dacă există un incendiu în clădirea dumneavoastra, aspectul cheie al protecției împotriva incendiilor este să identificați focul în curs de dezvoltare cât mai curând...

Detalii
SISTEM de STINGERE INCENDIU cu GAZE INERTE – NOVEC sau INERGEN

SISTEME DE STINGERE INCENDIU CU GAZE INERTE – NOVEC SAU INERGEN

Sistemele de stingere a incendiilor ofera cea ma eficienta tehnologie de stingere incendii...

Detalii

SISTEM SUPRAVEGHERE VIDEO

Un sistem de supraveghere video este o componentă importanta a unei strategii cuprinzătoare de securitate...

Detalii
SISTEM ALARMA LA EFRACTIE

SISTEM ALARMA LA EFRACTIE

Sistemele de alarma la efractie oferă o protecție reală pentru lucrurile pe care le apreciați cel mai mult...

Detalii
SISTEM CONTROL ACCES

SISTEM CONTROL ACCES

Sistemele de control acces acopera necesitatile moderne de gestionare a unei afaceri, prin controlul facil asupra fluxurilor de persoane

Detalii

Tehnic Security Sistems
Tehnic Security Sistems
Tehnic Security Sistems
Tehnic Security Sistems
Tehnic Security Sistems
Tehnic Security Sistems
Tehnic Security Sistems
Tehnic Security Sistems
Sisteme Avertizare Efractie

Sisteme Avertizare la Efractie

Incepand cu 2004, Security Sistems Impex a crescut continuu, a dobandit experienta, ajungand astazi unul dintre cei mai importanti integratori de sisteme de securitate si comunicatii. Oferim solutia potrivita pentru orice fel de sistem de alarma la efractie, spatii comerciale sau industriale, noi vindem SOLUTII DE SECURITATE, solutii pe care le garantam cu experienta vasta in domeniu.

Detalii...
Sisteme Supraveghere Video

Sisteme Supraveghere Video

Noile tehnologii de supraveghere video, pana in urma cu cativa ani, doar concepte, schimba complet peisajul sistemelor de securitate avand un impact puternic atat asupra afacerii dumneavoastra. Oferă o gama larga de solutii: camere de securitate interioare și exterioare, camere IP, camere care folosesc tehnologia de imagini termice, sisteme care ofera supraveghere video si audio, avand posibilitatea de a fi controlate cu aplicatii mobile.

Sistemele de supraveghere video au un rol foarte important in prevenirea infractiunilor si permit urmarirea imaginilor in timp real sau prin inregistrari, crescand controlul in perimetrele supravegheate, eliminand pierderile, sprijinind securitatea umana. sprijin pentru securitatea umana.

Detalii...
Sisteme Control Acces si Pontaj

Sisteme Control Acces si Pontaj

Timpul si spatiul sunt valori esentiale pentru orice organizatie moderna. Infrastructuri flexibile si scalabile de identificare a fluxului de persoane, marfuri si autovehicule ofera o platforma eficienta de securitate.

Toate companiile indiferent daca sunt mici, mijlocii sau mari au bunuri care treuie sa fie protejate de furt. Accesul controlat prin sistemele electro-mecanice asigura restrictionarea unor utilizatori in anumite zone in functie de nivelul de securitate stabilit.

Detalii...
Sisteme Avertizare la Incendiu si Stingere

Sisteme Avertizare la Incendiu si Stingere

Protectia impotriva incendiilor este studiul si practica de prevenire a efectelor nedorite ale incendiilor potential distructive. De la afaceri mici la companii mari oferim sisteme avertizare la incendiu profesionale.

Datorita progreselor tehnologice in domeniu sistemelor de avertizare la incendiu este posibila identificarea cu precizie a zonei cu probleme chiar inainte ca incendiu sa apara. Sistemele pot oferi de asemenea informati si notificari prompte, instructiuni de evacuare programate.

Detalii...