Ce este sistemul de control acces?

Accesul este unul dintre cele mai importante aspecte ale securității oricărei companii. O politica de acces reglementează fluxul de angajați și vizitatori care vin în compania dvs. și o politică slabă ar putea duce la breșe de securitate și compromiterea proprietății materiale si intelectuale a companiei dvs.

Scopul sistemului de control acces este de a acorda si inregistra intrarea in zonele protejate in locatii industriale, cladiri sau birouri numai celor care sunt autorizati sa fie acolo.

Sistemele de control acces pot controla accesul persoanelor sau masinilor dupa foarte multe criteii (drept de acces, program prestabilit, numar masina-LPR, etc).

Deoarece sistemul de control acces stie să înregistreze cine a intrat unde și când, el poate furniza date valoroase pentru a vă ajuta să urmăriți fluxul de persoane, masini.

Un sistem de control acces poate elimina dezavantajele utilizării cheilor mecanice.

Softul sistemului de control al acces vă permite să stabiliti regulile de acces pentru fiecare utilizator și îi puteți actualiza rapid și ușor în orice moment.

O varietate de produse oferă o combinație flexibilă a mai multor metode de autentificare. Atunci când sunt combinate cu controlere de acces încorporate, utilizatorii se vor bucura de o soluție de intrare unică.

Porțile turnichet pot fi complet integrate cu sistemele de control acces pentru a vă permite să înregistrați și să monitorizați acțiunile și accesul utilizatorilor și vizitatorilor.

Turnichetii pot fi folositi atât pentru control unidirecțional, cât și pentru control bidirecțional și se pot roti liber in cazul situatiilor de urgenta.

Lista noastră cuprinzătoare de sisteme de securitate de calitate include cititoare biometrice, stații de lucru preprogramate pentru controlul accesului, cititoare de proximitate, software de securitate DESIGO CC de la SIEMENS cat si de la alti producatori, comenzi pentru uși, sisteme de securitate video și multe altele.

Galerie poze